Onze diensten

Onderhoud

Een van de kernactiviteiten van Gebr. Lubbers is onderhoud. Of het nu het recht leggen van een dakpan is, of het compleet vervangen van een dak op een boerderij, Gebr. Lubbers verzorgt het voor u.

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouw kunt u bij Gebr. Lubbers terecht, zowel een woningen als elk ander bouwwerk. Wij kunnen dit verzorgen vanaf de tekentafel. Met uw eisen en onze kennis en ervaring maken we samen een gebouw welke geheel aan uw wensen voldoet.

Verbouw en renovatie

Verbouw van uw woning , van het renoveren van een badkamer tot het maken van een aanbouw, Gebr. Lubbers heeft de kennis en medewerkers in huis om deze werkzaamheden tot tevredenheid te verzorgen.

Restauratie

Restauratie werkzaamheden kunnen wij ook verzorgen. Alle bouwkundige werkzaamheden worden in overleg weer in de oude staat teruggebracht, dit met de originele materialen.

Agrarisch

Een groot deel van de werkzaamheden van Gebr. Lubbers vindt plaats in de agrarisch sector. Voor het aanpassen van een melkstal naar een melkrobot, of het compleet nieuw bouwen van een stal. Gebr. Lubbers heeft hier ruime ervaring mee. Ook kan Ger. Lubbers u hierbij adviseren en de omgevingsvergunning bij de gemeente verzorgen.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Wilt u meer informatie? Of wilt u een gedegen offerte? Neem dan contact met ons op!